feest


Klaverjas  seizoen  2013- 2014


Als op de 1ste maandag van de maand de sirene gaat is dat het sein vanavond gaan wij er weer voor. De club van 25 klaverjassers gaan dan richting de Breede school om het beste spel proberen te spelen. Soms lukt dat maar vaker lukt het niet!

 

Paaseieren zoeken 11 april 2014

 

Hallo lieve kinderen,

Hier even een berichtje van de paashaas. Vorige week zaterdag 12 april was ik op bezoek bij buurtvereniging de Senne. Ze hadden een leuke activiteit geregeld, paaseieren zoeken zoals elk jaar. Er waren dit jaar weer veel kinderen en we hadden er ook nog mooi weer bij. De kinderen waren ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. We hebben heel wat paaseieren verstopt in het bos, en alle kinderen hebben heel veel paaseieren gevonden en ook nog opgegeten. Er waren ook nog gouden eieren verstopt. Als je een gouden ei vond kreeg je een zakje paas snoepjes. Veel kinderen wilden met me op de foto. Ik vond het een gezellige middag, ik hoop jullie ook. Tot volgend jaar maar weer!

paashaas-1

   

Hieronder wat verthaaltjes van de kinderen.

 

Zaterdagmiddag gingen we met de buurtvereniging paaseieren zoeken. Ik zat in
de groep van 8/9 jaar. We waren als laatste groep aan de beurt dus gingen we
eerst even voetballen. We waren met z'n zevenen.

BUURTQUIZ 5 april 2014

Zaterdag 5 april was het dan zover, de algemene kennis van de bewoners van de regio "De Senne" moest op de proef worden gesteld. In de week voor dit evenement werd het nog spannend of er genoeg deelnemers waren die het aan durfden te gaan.

Op de Lepeltjesheide kwam er wel groepje toppers naar voren die de eer moesten gaan verdedigen. De Lepeltjesheide had in voorgaande edities goed zijn best gedaan en al meerdere podiumplaatsen gewonnen( ja zelfs een keer 1e en 2e).

Copyright © 1999 - 2018 Buurtvereniging De Senne.

NAAR BOVEN