feest


    Sinterklaasmiddag.


sint2014Op  woensdagmiddag 3 december vierden de kinderen van buurtvereniging De Senne  het Sinterklaasfeest in De Wegwijzer.
Rond 14.30 kwam Sinterklaas en zijn drie pieten aan op school. De drie pieten konden ons eest niet vinden en liepen helemaal verkeerd. Nadat zij ook in de gemeenschapsruimte van de Wegwijzer waren gearriveerd kon het feest beginnen.

 

 

 

 

    Jeugd Bowlen 2014 10 september


We moesten bij de ingang verzamelen van fit&fun plaza  toen iedereen er was  gingen we naar binnen en we liepen naar de bowlingbanen daar werden de kinderen over de banen verdeeld en dan spelen maar.

Bij iedereen ging het  goed want niemand gooide in de goot want bij alle banen stonden hekjes aan de zijkant dus dat is dan extra leuk .Tussendoor kreeg iedereen een glas limonade en aan het eind kregen we nog een poppetje die kan lopen. Er waren veel kinderen ,volgens mij vond iedereen het leuk 


                                                                 Gr Romar Oosterbaan

Herfstwandeling 2013

Toen wij het opgave formulier kregen van de herfstwandeling zeiden wij metteen, hier doen wij weer aan mee. Want al is het vroeg opstaan op zondagochtend, het is elke keer weer de moeite waard.
Het was dus weer even haasten en wakker worden maar om iets over half 8 waren wij aanwezig op het Terra College waar de koffie, thee en broodjes al voor alle wandelaars klaar stonden.

Copyright © 1999 - 2019 Buurtvereniging De Senne.

NAAR BOVEN